Coaching - cursus - les

 

Echt leren filmen  gaat uit van jouw filmwensen, mogelijkheden, kennis en ervaring. Jij bepaalt het tempo, wanneer en waarover je les wilt hebben of waarbij je gecoacht wilt worden. Naast een individuele coaching of les is het ook mogelijk met twee of drie personen tegelijk les te krijgen of gecoacht te worden.

 

Voor wie

Een coaching is voor wie reeds filmt en ondersteuning wil bij het maken van een film en zich tegelijkertijd verder wil bekwamen in het filmen.

Een cursus of les is voor wie zich verder wil bekwamen in het filmen en voor wie met filmen wil beginnen.

 

Beroep en hobby

Coaching, cursus of les is mogelijk voor wie beroepsmatig filmt en voor wie filmen een hobby is, voor gevorderden en beginners.

 

Individueel en twee of drie personen tegelijk

Een coaching, cursus of les wordt gegeven aan één persoon. 

Het is mogelijk om een coaching, cursus of les aan twee of drie personen tegelijk te geven. Echter is dit alleen mogelijk als de wensen en de mogelijkheden van de cursisten grotendeels overeenkomen.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat een coaching, cursus of les op maat wordt samengesteld en gegeven, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Daarin maak je kenbaar wat jouw filmwensen zijn en kun je reeds gemaakte films of delen daarvan laten zien. Het gesprek duurt maximaal één uur.

Je ontvangt vrijblijvend en gratis een voorstel met mogelijkheden voor een individuele coaching, cursus of les op maat. Dit voorstel komt in overleg tot stand en is geheel gebaseerd op jouw filmwensen, mogelijkheden, kennis en ervaring. In overleg wordt afgesproken waar en wanneer het kenismakingsgesprek zal plaatsvinden.

 

Sessie

Een coaching, cursus of les wordt gegeven in de vorm van een sessie. Je kunt kiezen uit een sessie van één uur, twee uur of een dagdeel (drieënhalf uur).

 

Aantal sessies

Afhankelijk van jouw wensen en het gewenste tempo kan een coaching, cursus of les gegeven worden in een eenmalige sessie, enkele sessies, wekelijkse sessie, maandelijkse sessie of sessies in een andere frequentie.

 

Wanneer

Een sessie kan plaatsvinden op een ochtend, middag of avond, alle dagen van de week.

 

Tempo

Het tempo waarin je een coaching, cursus of les wilt volgen kun je zelf aangeven.

 

Locatie

De locatie van de coaching, cursus, of les wordt in overleg bepaald.

 

Apparatuur

Je filmt met je eigen smartphone, tablet, fotocamera of camcorder en je monteert met je eigen videomontageprogramma.

 

Eerst één sessie

Het is mogelijk om na het gratis kennismakingsgesprek en het ontvangen voorstel, eerst voor één sessie (van een uur, van twee uur of een dagdeel) een afspraak te maken.

Zo kun je ervaren of Echt leren filmen  voldoet aan jouw wensen.

 

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met Theo Kok om gratis te overleggen wat Echt leren filmen  jou kan bieden. Bijvoorbeeld een enkele les, een korte of langere cursus of een coaching bij het maken van jouw film.


Lees meer